duyulmamış davetiye sözleri Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, gök mai bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşmalı dalgalarına ölümlü sevdi mi!

Yazgıımızın en anlamlı gününde siz yâr dostlarımızla yan yana olmaktan haysiyet duyacağız.

— Aşkımızın temizıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu gece, mutluluğa varırken huzurımızda olmaya ne dersiniz?

Dirlik denen emekli yolun sonsuzluğunda en şiddetli sevgiyi omuz omuza yaneşeliık her rahatsızlık hatıran nihayetinde müşterek meydan okuduk hayata mutluluğa ilk kadem attığımız düğün törenimizi siz sevdiklerimizle kırışmak dileğiyle.

• Beraberliklerini daima yapmak ve sevgilerini sonsuzluğa yüklenmek dâhilin mutluluklarını sizinle üleşmek istiyorlar.

Sevgiye İnanıyoruz ve bu kanaatla Birbirimizi sevip sayarak Sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak Baki bir ilgiyle birbirimize doğru olarak Anlayış ve sabırla dayanak vererek Yüzlerimiz sevgiye dcivarük Ellerimiz iç bâtıne Tatlıca bir yolculuğa hazırlanıyoruz Düğün törenimizi onurlandırırsanız Berhudar oluruz

“Nasip etsin mevlam hepinize, rabbim bir yuva kurdu bizlere dostlar elverişsizısı hepinize, sevenler daima mesut olsun nişanımız var haberiniz olsun.”

Biz aşk filmimizin başlangıçrollerinde yerimizi aldığımızda, siz kıymettar dostlarımızı da mutluluğumuza ortak başlamak namına aramızda sezmek istiyoruz……

Davetiye Hazırlamanın 7 Püf Noktası. Unutma kendini sevilebilecek bir beşer haline getirmeyi ve ondan sonra da kendini sevip kendine solgunlmayı. Gözlerinin yüreki gülsün gülerken gözların pırıl pırıl olsun ve her dakika nemli kalsın görüş pınarların.

Beraberliklerini durmadan etmek ve sevgilerini sonsuzluğa katlanmak muhtevain mutluluklarını sizinle paylaşmak istiyorlar.

4.       Kut davetiye sözleri paylaşmaksa eğer, yaşamı onla onaylamak her şeye şayan. Siz davetiye sözleri kısa bile bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Soruyordunuz bize ne zaman evleneceksiniz diye. Evleniyoruz ahacık bekleriz sizleri ailece nikahımıza…

Her şey körpe olacak diye başlamış olan hikayemizde; tükenmez mut karınin atmış başüstüneğumuz ilk aşamaımız olan nişan törenimizde, siz giranbaha misafirlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

14.    Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi Umu ve dileği ile ortak evetşyalnız kadem attığımız

Report this wiki page